KELAS SHOPEE TELEGRAM MR.K MODUL #3

RAHSIA KUPON
TEKNIK MARKETING

Jika anda dapat kuasai Teknik Kupon ia boleh membantu up Sales Kedai shopee anda.

TEKNIK DISCOUNT TAG

Teknik Discount tag wajib buat semua produk shopee anda. Cara setup dan tips diterangkan.

TEKNIK BUNDLE DEAL - MARKETING SHOPEE

Teknik ini mampu membuatkan buyer membeli lebih dari 1 unit produk anda. 

TEKNIK FOLLOWER - MARKETING SHOPEE

Follower adalah element penting dalam marketing shopee dimana ia membina kredibiliti dan juga update pada semua follower yang anda ada.

ATTRACT TITTLE
TEKNIK MARKETING

Teknik ini hanya boleh digunakan dari app shopee smartphone sahaja. Simple Teknik dan boleh digunakan oleh anda semua.

RAHSIA PHOTO SHOPEE
CARA DOWNLOAD PHOTO CUN

Dalam Shopee photo yang tiada watermark anda boleh download dari app shopee dan edit sedikit agar kelihatan tidak 100% sama. Photo dalam Shopee dari Top Seller memang menarik dan High Resolution.

DEMO SETUP MY ADS SHOPEE

My Ads Shopee adalah iklan Berbayar. Detail perlu 1 jam tutorial yang akan bongkarkan dengan Terperinci Rahsia My ads Shopee. Dalam kelas Ini Mr.K berikan anda setup anda agar boleh mulakan my ads. Namun harus berhati-hati agar Tidak tersasar. Mr.K sediakan pakej Khas Student yang FOKUS My ads. ada 8 Video Details my ads dan Secret Group Telegram Khas My ads. Boleh dapatkan dari Agent anda. Namun My ads adalah Option Sahaja dan buat yang ada Modal Untuk Bermain dengan Teknik Berbayar Iklan Shopee.

SHOPEE DAH ADA PROGRAM FREE SHIPPING RM19

Ini salah satu cara untuk dapatkan sales dengan join Free Shipping Program RM19 dari Shopee. Namun Shopee akan charge pada anda 5% jika ada sales. Klik Link untuk daftar.

SERTAI AFFILIATE MR.K SECARA PERCUMA

Jana Income tambahan dengan sebarkan link Affiliate setelah anda register dengan Affiliate kami. Komisen setiap bulan akan dibayar buat agent affiliate  yang berjaya menjual produk affiliate Mr.K. Antara produk Mr.K adalah Video tutorial dan Tiket Kelas Online.