TONTON VIDEO IKUT STEP

SAVE LINK VIDEO ANDA

Ini sama seperti Video semalam, reminder buat peserta yang masih belum Pasti Cara untuk save Link Kelas Dalam Telegram. Buat yang Sudah Save Link SKIP video ini.

INTRO TEKNIK PHOTO SYANTIK

Antara Marketing Shopee adalah Teknik Photo Syantik. Teknik ini akan memukau Mata Buyer agar Stop dan Klik pada Iklan produk anda.

TEKNIK PHOTO SYANTIK BEFUNKY

Teknik gunakan Software Percuma untuk editing Photo. Ia berkesan. Gunakan Frame yang telah anda download dari link di atas.

CARA DAPATKAN RETURN WAYBILL PERCUMA DARI SHOPEE

Seller Shopee Diberikan option kepada buyer untuk return barang secara percuma dengan menggunakan waybill dari Shopee. Ramai seller belum tahu wujudnya fungsi ini.

CARA MUDAH UPLOAD VIDEO PADA PRODUK

Tutorial ini untuk upload Video pada produk Shopee anda. Cuma Teknik ini hanya boleh digunakan dari app Shopee sahaja. Harus dari App Shopee Smartphone anda.

TEKNIK UPLOAD VIDEO YOUTUBE IKLAN SHOPEE

Ini adalah Rahsia bagaimana anda donwload video youtube dan upload pada iklan Produk Shopee anda. Produk anda kelihatan Menarik dan buyer Faham dengan mudah dan Terus Beli.

RAHSIA KUPON SHOPEE

Tutorial ini penting untuk anda ketahui Cara TEPAT dan TIPS dalam setting KUPON dan anda Akan dapat Jualan Berganda Dari Teknik Ini. Tonton Sampai Habis.

TEKNIK FOLLOWER MARKETING SHOPEE

Teknik ini akan buatkan Kedai Shopee anda POPULAR Macam NORA DANISH ! Sekarang Follower amat penting berikutan Shopee Telah update Features Feed yang lebih Menarik. Pastikan anda Ramai Follower.

TEKNIK DISCOUNT TAG

Ketahui Cara mudah buat Tag Discount, harus buka dari web base shopee dan bukan dari App Shopee. Tonton Video sampai habis.

RAHSIA BUNDLE DEAL

Setting Ini Sering Dilakukan Oleh Top Seller Dan ini merupakan Salah Satu Marketing Shopee. Perhatikan Cara Setting Dan ia akan berguna untuk SETUP Kedai Shopee anda.

Mohon Peserta TENANG Day 3 ada BONUS buat Semua Peseeta. KIMON Dan Juga BORONG CHINA TEKNIK ZAL. Anda harus fill up 1 borang esok yang akan Mr.K berikan dalam Kelas Telegram ini. Jangan Lupa Untuk Online esok.

VIDEO BONUS - FORGOT PASSWORD APA NAK KENE BUAT?

"Mr.K Doakan anda Berjaya dan Tabah Dalam Menjalankan perniagaan Shopee. INGAT 1 Perkara... ISTIQOMAH / KONSISTEN adalah KUNCI utama pada Mr.K Sepanjang Menjalankan Perniagaan eCommerce ini bermula dari 2008 lagi. Ini Bukan Rekaan Tetapi adalah Kenyatan dan Pengalaman eCommerce Since 2008"
Mr.k
Coach eCommerce anda
Tamat Day 2. Topik Day 3 akan Cover Free Shipping Program RM19 (FSPRM19) dan akan Sharekan Lagi beberapa Topik HOT untuk Marketing Shopee.
SERTAI AFFILIATE MR.K SECARA PERCUMA Jana Income tambahan dengan sebarkan link Affiliate setelah anda register dengan Affiliate kami. Komisen setiap bulan akan dibayar buat agent affiliate yang berjaya menjual produk affiliate Mr.K. Antara produk Mr.K adalah Video tutorial dan Tiket Kelas Online.

Jumpa Anda Day 3 Jam 9.30pm